Wilfried

Even voorstellen :

Mijn naam is Wilfried Peters.

 

Ik heb meer dan 20 jaar als service technicus gewerkt voor diverse bedrijven in Nederland. Zoals vele anderen ging ik gejaagd door de maatschappij waardoor ik tot 2 keer uit balans ben geraakt. Met een burnout tot gevolg. Je valt in een diep gat. 'Hoe kom ik daar nu uit', dacht ik. Na bijna een jaar allerlei methodes te hebben geprobeerd was ik er weer bovenop. Tenminste dat dacht ik. Een paar jaar later overkwam het mij voor de 2e keer. Dat was het moment dat ik naar de alternatieve middelen ben gaan zoeken. Ik kwam in aanraking met Shiatsu. Dit heeft mijn leven totaal veranderd. Ik was helemaal uit balans werd mij verteld. Mijn lichaam en geest waren niet meer één, ze werkten niet meer samen. Met als gevolg allerlei vage klachten waar o.a. ook een burnout onder valt. Ik heb mij laten behandelen door een Shiatsu therapeut

Het resultaat was zo verbluffend dat ik mijn baan heb opgezegd en aan de opleiding tot Shiatsu therapeut ben begonnen bij de Academie Qing Bai in Breda. De beste zet ooit.

Nu, ruim 4 jaar verder en een diploma en diverse certificaten rijker (waaronder ook Shiatsu stoelmassage) ben ik begonnen met de beroepsopleiding kruidengeneeskunde. Een fijne aanvulling en ondersteuning op de Shiatsu behandeling.

Ik ben leergierig en elke dag leer ik weer nieuwe prachtige dingen die ons menselijk lichaam allemaal kan laten zien en voelen door een juiste aanraking. Mijn enthousiasme en de positieve kijk naar onze wereld (de kosmos, alles omvattend) zorgt ervoor dat de aanraking met veel liefde en passie vanuit mijn hart gebeurt. 

Bent u na het lezen net zo enthousiast als ik, neem dan snel contact met mij op. Bent u al overtuigd dat Shiatsu ook voor u kan werken plan dan een afspraak in.

 

Graag tot snel....

Warme groet,

Wilfried Peters